Ponudniki storitev
Mobitel dokazuje inovativnost s storitvijo m:stik
Mobitel
petek, 16. november 2007
Mobitel je skupaj s partnerji na mednarodni konferenci CARTES v Parizu predstavil novo storitev m:stik, ki se uvršča med prve tovrstne rešitve na področju združevanja fiksnih in mobilnih storitev. Storitev podobno kot m:komunikator prinaša prednosti mobilnih telekomunikacij na osebne in prenosne računalnike. Z m:stikom bodo lahko uporabniki na računalniku sprejemali in opravljali video ter glasovne klice ter uporabljali SMS- in MMS-sporočanje, pri tem pa ohranili svojo običajno klicno številko.
Več...
 
Izi mobil pihnil drugo svečko
izi mobil - VOLJAmobil
četrtek, 15. november 2007
izimobil je na novinarski konferenci ob drugi obletnici delovanja predstavil poslovne rezultate in strategijo. Odločitev, da bodo ponudili kvalitetno, enostavno, cenovno ugodno predplačniško storitev, ki jo bodo prilagajali potrebam uporabnikov, se je po njihovih besedah izkazala za pravilno, saj so zbrali že 47.000 aktivnih uporabnikov, kar predstavlja več kot 6% vseh slovenskih uporabnikov predplačniških mobilnih storitev.
Več...
 
Izi mobil se odziva na napoved reformacije
izi mobil - VOLJAmobil
ponedeljek, 29. oktober 2007
Le težko je drugače kot reakcijo na napoved Tušmobila razumeti, da bo Izi mobil s 1.11.2007 zaokrožil cene pogovorov navzdol in dodal večje ugodnosti za iziuporabnike. Za izipaket bodo uporabniki odšteli 12 EUR. iziSIM kartica bo prednaložena s 5 EUR, ki jih bo uporabnik prejel ob njeni aktivaciji. Uporabnik bo prejel na iziračun dodatnih 5 EUR, ko bo na Izi mobil poslal dopisnico, ki jo dobi v paketu.
Več...
 
Kliči 049 za Kosovo GSM
Telekom Slovenije
ponedeljek, 29. oktober 2007
Strokovnjaki Telekoma Slovenije, Mobitela in Ipkoneta so danes poskusno izvedli prvi klic znotraj novega mobilnega omrežja GSM na Kosovu. Klic iz novega omrežja s karakteristično številko 049 je bil uspešen. V Prištini je že postavljena Ericssonova centrala, prav tako pa tudi prva bazna postaja v bližini. Montaža drugih baznih postaj, načrtovanih za prvo fazo gradnje omrežja, je tik pred zaključkom.
Več...
 
Telefonski imenik Slovenije 2008 tudi na mobilniku
Telekom Slovenije
četrtek, 25. oktober 2007
Telekom Slovenije, d.d., kot izdajatelj in podjetje Teledat, d.o.o., kot založnik predstavljata novi univerzalni Telefonski imenik Slovenije 2008 v knjižni različici, na zgoščenki, spletu in letos prvič tudi na mobilniku. Imenik je naprodaj od 17. 10. naprej. V novem Telefonskem imeniku Slovenije so objavljeni najnovejši podatki o skoraj milijon naročnikih kar trinajstih operaterjev stacionarne, mobilne in IP telefonije v Sloveniji.
Več...
 
Bo Tušmobil reformiral mobilne komunikacije?
Tuš Telekom
četrtek, 25. oktober 2007
V sredo, 31. oktobra 2007, na dan reformacije, bo Tušmobil (hčerinska družba Tuš Telekoma), kot tretji slovenski mobilni operater, javnosti ponudil celovit spekter storitev mobilne telefonije. V Tušmobilu so prepričani, da so pripravili napredne storitvene pakete, ki so primerni za vsak tip uporabnika in za prav vsak žep. Njihova glavna značilnost je t.i. flat fee, najcenejši paketi pa naj bi se pričeli že pri 5 € mesečno. 
Več...
 
Telekom Slovenije prevzel albanski AOL SP, kdo bo kupil Telekom?
Telekom Slovenije
ponedeljek, 15. oktober 2007
Danes tik pred pričetkom borznega trgovanja je Telekom Slovenije objavil, da je prevzel albanskega alternativnega internetnega ponudnika AOL SP. Nekaj po koncu trgovanja, pa se je iztekel rok za oddajo neobvezujočih ponudb za nakup deleža Telekoma Slovenije, ki ga prodaja država - ali bolje rečeno vlada.
Več...
 
Z Aneksom do fiksne telefonije v BiH
Telekom Slovenije
sreda, 03. oktober 2007
Po prevzemu internetnega ponudnika Blic.net so se v Telekomu Slovenije odločili še za nakup 70-odstotnega deleža v podjetju Aneks, d. o. o., v Republiki Srbski v BiH. Za večinski delež v tej družbi bo Telekom Slovenije plačal 3,33 milijona evrov, hkrati pa bo lastnik Aneksa vstopil v lastniško strukturo Blic.neta s 30-odstotnim deležem. Načrtujejo, da se bosta podjetji s prvim januarjem prihodnjega leta združili v enovito družbo, v kateri bo imel Telekom Slovenije 70-odstotni delež.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 65 - 72 od 913

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.