Ponudniki storitev
Telekom Slovenije utrjuje svoj tržni položaj v Republiki srbski
Telekom Slovenije
četrtek, 25. september 2008
Telekom Slovenije preko svoje hčerinske družbe Aneks že dosega svoj strateški cilj, da postane največji alternativni ponudnik naprednih in celovitih širokopasovnih storitev elektronskih komunikacij na tem območju s 30-odstotnim tržnim deležem. Velike načrte Telekoma Slovenije na tem območju in tudi sicer v celotni BiH potrjuje tudi septembrski nakup podjetja Netkom, ki je pomemben operater kabelske televizije. Do konca leta načrtujejo z dodatnimi nakupi za katere predvidevajo 2 milijona € svoj položaj v Republiki srbski še okrepiti.
Več...
 
Dobri polletni poslovni rezultati Skupine Telekom Slovenije
Telekom Slovenije
petek, 29. avgust 2008
Šestmesečni poslovni rezultati Telekoma Slovenije in njegovih hčerinskih družb so spodbudni. V tem obdobju je Skupina Telekom Slovenije ustvarila za 416,4 milijona evrov poslovnih prihodkov, kar je za devet odstotkov več kot v enakem obdobju lani. EBITDA se je povečala za 14 odstotkov in je znašala 164,1 milijona evrov. Za enak odstotek je večji tudi dobiček iz poslovanja EBIT, ki je dosegel 73,3 milijona evrov. Čisti poslovni izid je bil večji za pet odstotkov in je znašal 48,5 milijona evrov.
Več...
 
Informacije 1188++
Telekom Slovenije
četrtek, 28. avgust 2008
Telekomova hčerinska družba Teledat bo septembra v svoji službi informacij 1188 poizkusno uvedla novost, ki bo omogočila avtomatsko vzpostavitev zveze z iskano številko. Klicatelji na informacije 1188 bodo lahko s pritiskom na tipko 1 še enostavneje vzpostavili zvezo s posredovano telefonsko številko. V mesecu septembru bodo storitev, imenovano 1188++, lahko poizkusno uporabljali le naročniki Telekoma Slovenije, in sicer brezplačno.
Več...
 
Zaradi neviht povečano število okvar na telekomunikacijskem omrežju
Telekom Slovenije
ponedeljek, 04. avgust 2008
Zaradi pogostih neurij in neviht v zadnjem času v Telekomu Slovenije beležijo povečano število okvar na telekomunikacijskem omrežju in napravah. Zaradi velikega števila hkratnih okvar na različnih območjih so se ponekod podaljšali tudi časi za odpravo teh napak. Nestanovitno vreme in atmosferske motnje vremenoslovci napovedujejo tudi za prihodnje dni.
Več...
 
Novosti na portalu Vodafone live!
Si.mobil
ponedeljek, 23. junij 2008
Uporabnikom portala Vodafone live! je letos ponovno na voljo sklop koristnih počitniških informacij. Na enem mestu so zbrane informacije o Hrvaški, povezane s poletjem, počitnicami, morjem in zabavo. Poleg poletnih novosti Si.mobil svojim uporabnikom ponuja prenovljeni sklop Igre in tudi enostaven dostop do spletne skupnosti Facebook prek portala Vodafone live. Člani spletne skupnosti Facebook tako lahko prek svojih mobilnih telefonov osvežujejo svoj status, pregledujejo in nalagajo fotografije, pošiljajo in prebirajo sporočila, sprejemajo in pošiljajo povabila idr.
Več...
 
(Tudi) SiOL TV že nekaj tednov z MPEG4
Telekom Slovenije
četrtek, 19. junij 2008
Telekom Slovenije uporabnikom po vsej Slovenije že nekaj tednov ponuja SiOL TV tudi na podlagi naprednejšega prenosnega standarda MPEG4. Gre za rešitev, ki zaradi večje kompresije vsebin za delovanje potrebuje manj pasovne širine in s tem razširi krog potencialnih uporabnikov SiOL TV. Tako lahko številni naročniki, ki zaradi tehničnih omejitev še do nedavnega niso imeli dostopa do storitve, do nje lahko pridejo po ustaljeni prodajni poti. SiOL TV na podlagi novega protokola v praksi že uporablja nekaj sto naročnikov.
Več...
 
M:Stik tudi samostojno
Mobitel
sreda, 18. junij 2008
Družba Mobitel je svojim naročnikom omogočila dve novi ugodnosti – možnost najema naprave M:Stik in sklenitev samostojnega naročniškega razmerja Solo M:Stik. M:Stik uporabnikom omogoča uporabo govornih in video klicev ter uporabo sporočil SMS in MMS prek osebnih računalnikov, povezanih na internet. Mobilne storitve, opravljene prek M:Stika, pa se obračunajo po ceniku naročniškega razmerja za promet v domačem omrežju, tudi ko se uporabnik nahaja v tujini.
Več...
 
Mobitelova storitev M:Namiznik
Mobitel
ponedeljek, 16. junij 2008
Družba Mobitel uvaja novo brezplačno storitev M:Namiznik, ki omogoča pošiljanje sporočil SMS prek osebnega računalnika. Sporočila so lahko daljša od 160 znakov, uporabnikom pa sta na voljo še uporaba osebnega imenika in arhiv poslanih SMS-sporočil. Hkrati lahko spremljajo tudi tekočo porabo za svojo mobilno številko. Poslana sporočila SMS se obračunajo skladno s cenikom za uporabo v Mobitelovem omrežju, tudi ko se uporabniki nahajajo v tujini.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 17 - 24 od 913

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.