UPC Telemach


Telemach VIP
Telemach
sreda, 24. november 2004
Družba Telemach d.o.o. je za nove naročnike na Telemachov kabelski internet pripravila novo akcijo – VIP paket – Varen Internet Paket, kjer poleg priklopa za 1 SIT in brezplačnega najema modema ponuja tudi brezplačno protivirusno zaščito »Panda Titanium 2005 Antivirus« za dobo 1 leta, s pripadajočo brezplačno tehnično podporo preko elektronske pošte.
Več...
 
Telemach priklopil prvega naročnika na kabelski internet v Litiji
Telemach
ponedeljek, 19. julij 2004
Telemach, vodilni slovenski kabelski operater in ponudnik storitev širokopasovnega kabelskega interneta, je 10.7.2004 priklopil prvega naročnika na kabelski internet v Litiji.
Več...
 
Telemachova brezplačna poletna šola računalništva in interneta
Telemach
petek, 16. julij 2004
Telemach je to poletje organiziral brezplačne poletne tečaje računalništva in interneta za osnovnošolce in njihove starše. Tečaj bo potekal v šestih osnovnih šolah, in sicer v Ljubljani, na Gorenjskem in na Primorskem.
Več...
 
Kabelski internet tudi na Dolenjskem
Telemach
petek, 09. julij 2004
Telemach, vodilni slovenski kabelski operater in ponudnik storitev širokopasovnega kabelskega interneta, je 6.7.2004 priklopil prvega naročnika na kabelski internet v Novem mestu. Telemach je tako prvi in edini kabelski operater na Dolenjskem, ki omogoča naročnikom dostop do kabelskega interneta že danes, so sporočili iz podjetja.
Več...
 
Telemach gradi na Dolenjskem
Telemach
sreda, 11. februar 2004

Družba Telemach, ki je v začetku leta 2003 prevzela kabelskega operaterja v Novem mestu, podjetje Boma,  po prenovi omrežja na Mestnih njivah v letu 2003, v letošnjem letu nadaljuje s  pospešeno gradnjo novega omrežja na Dolenjskem. Gradnja se  intenzivno vrši na področju ulic Slavka Gruma, Šegove ulice ter Drske.

Več...
 
Telemachov dostop do kabelskega interneta za 6 SIT
Telemach
torek, 02. december 2003
Telemach je za prihajajoče leto pripravil prodajno akcijo z naslovom Telemach 2004, v kateri omogoča dostop do kabelskega interneta za samo 6 SIT. Vsi novi naročniki na kabelsko TV in kabelski internet pa bodo dobili tudi 20,04% popusta pri priklopu kabelske TV.
Več...
 
Glavna nagrada nagradne igre » Izberi Telemach« gre na Dolenjsko
Telemach
torek, 02. december 2003
Telemachova jesenska nagradna igra »Izberi Telemach«, v kateri so imeli možnost vsi tisti, ki so pravilno odgovorili na zastavljeno vprašanje in novi naročniki Telemach-ove kabelske televizije ali kabelskega interneta, zadeti VW Polo, je končana. Žreb je odločil, da gre glavna nagrada, avtomobil VW Polo, na Dolenjsko.
Več...
 
Izberi Telemach in zadeni VW Polo
Telemach
nedelja, 14. september 2003
Vodilni slovenski kabelski operater Telemach, ki dobavlja signal v več kot sto tisoč gospodinjstev po Sloveniji, začenja z nagradno igro »Izberi Telemach«, v kateri imajo vsi, ki odgovorijo pravilno na zastavljeno vprašanje ali pa postanejo novi naročniki Telemachovih storitev, možnost zadeti VW Polo.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 16 od 22

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.